Bruggesteenweg 191, 8830 Hooglede (met GPS nr75) 0475 81 93 70 info@paintballbattlefield.be

Welkom bij Paintball Battlefield Gits outdoor sinds 1995

Paintball wordt in twee teams gespeeld die elkaar, door middel van markeerders, proberen uit te schakelen. Paintball is een karaktervormende sport waarbij elke beslissing, elke beweging telt.

Reviews

  • Je krijgt een muts, pak en paintballmarkeerder (degelijk gerief). Ze hebben goede belichting over het volledige veld. De ingang is moeilijk te vinden omdat het een klein straatje is. Anders is het een zeer goed paintball terrein. Als je binnen komt moet je over een brug want je kan ook naast het midden stuk lopen.
  • Zeer mooi terrein, vriendelijke mensen (goeie instructie), net gerief (geweren, maskers, ...). Leuke spelvariaties. Kortom: een aanrader!
Reserveer

Hoe gaat het in z'n werk?

1 Boek je battle

  • groep van minimum 10 personen (max. 36 personen)
  • op zaterdagnamiddag min.14 personen (max. 36 personen)
  • de groep wordt nadien in twee kampen verdeeld die tegen elkaar spelen
  • keuze uit 3 tijdsblokken (voormiddag, namiddag of avond)

2 Briefing en uitrusting

  • Er wordt een briefing gegeven over het materiaal, de veiligheidsvoorschriften en het doel van het spel
  • Daarna krijgt iedereen zijn uitrusting: een overall om je kledij te beschermen, een masker om je gezicht te beschermen, een markeerder en paintballs natuurlijk

3 Let the game begin

Paintball wordt in twee teams gespeeld die elkaar, door middel van een verfpistool, proberen uit te schakelen. Wie geraakt is, steekt zijn markeerder omhoog en verlaat het terrein (en mag niet meer opnieuw onder schot genomen worden). Uiteraard worden er verschillende matches gespeeld. Dit kan telkens met een andere insteek.

4 Cafetaria

Tussen de games en nadien is het mogelijk om iets te drinken in onze cafetaria. Er zijn ook versnaperingen in de aanbieding. Wil je een feestje? Geen probleem, wij kunnen food en drinks voorzien volgens de wensen!

Contact & Locatie

Een vraag? Stuur ons een bericht!

Reserveren kan online of bel 0475 81 93 70.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacy Beleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van hierbij toepassing.
No newline at end of file