Contact vlaanderen
Francis Lodewyck
Bruggesteenweg 191
8830 Hooglede (Gits)
(met GPS nr75)

BTW- nr:  0681.262.870
BANKGEGEVENS:
   BE84  4640  1110  7159
   KREDBEBB
GSM:  0475 81 93 70
info@paintballbattlefield.be
Deel op

Paintball Battlefield from Paintball Battlefield on Vimeo.

Hoe verloopt een paintballsessie?

Het is de bedoeling dat je met een groep van minimum 10 personen inschrijft voor een paintballsessie. De groep wordt in twee kampen verdeeld, die tegen elkaar spelen.

Aan het begin van de paintballsessie krijg je een briefing over het gebruik van het materiaal, de veiligheidsvoorschriften en het doel van het spel. Daarna krijgt iedereen zijn uitrusting: een overall om je kledij te beschermen, een masker om je gezicht te beschermen, een paintball geweer en natuurlijk verfballetjes.

Paintball wordt in twee teams gespeeld die elkaar, door middel van een verfpistool, proberen uit te schakelen. Paintball is een karaktervormende sport waarbij elke beslissing, elke beweging telt. Beoefenaars leren het belang van teamwork en strategie kennen.

Kortom, paintball is een spannende manier om de dagelijkse verantwoordelijkheden van je af te schudden en je in het avontuur te storten. Als het spel begint, stijgt de adrenaline van de deelnemers die allemaal strijden voor de overwinning! Een super teambuilding.